Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

Zelda och det eviga samhällsleendet

Publicerad 2020-05-12 16:08:00 i Zapatistas,

 

 

 

Följ med på en resa i de gamla tigrinska skrifterna. En resa som tar dig från Zeldas idkande otukt iförd persikohatt till råden som kungen gav medborgarna i Schindanese. Spoilern är att Bensky redan dött av viruset men att räddningen kan finnas i att ta Uzzika. Kom ihåg att det inte finns något sådant som en narkoman. Och, om du kommer ihåg har du redan existerande medicinering. 

Käre Egor! 

Vad roligt att du låter oss på Finocchio Literatura AB titta på ditt manus.

Jag tycker att det ser rätt lovande ut det här. Karaktärerna, de tvära kasten mellan stilar, blandningen av Uppenbarelseboken och en distinkt ton av 2020-talism, den träffsäkra beskrivningen av Zeldas sextillbehör, referenserna till Nibelungen, den rådande pandemin ("I dessa tider", när jag tänker efter, vore det inte en passande titel på detta 2020-talets främsta samtidsepos förresten?), den kreativa beskrivningen av det numera nästan utrotade folkslaget schindaneserna, den etruskiske hovdervischen HaMeel, ja nästan allt. 

Men det känns ändå som om det finns några lösa trådar som skulle kunna knytas ihop. 

Låt mig komma med konstruktiva återkopplingar i närmare detalj de närmaste veckorna. Men ta först ned den berömda stuckaturen och bege dig med hast till Café Baracteria.

Eder ödmjukaste och framtida, hoppeligen, förläggare.

/ Edward Scriptorius, fil. dr.

PS. Först blev jag synnerligen bestört över spoilern över Egart Benskys hädanfärd, men tack och lov förklaras ju allt islutet, där Derdrrc Sign-In-Home visar sig ha bedragit Gaybeha Ghazal med leoparden Klitsulka. 

PPS Fantastiskt bra grävt. Var hittade du den hettitiske skalden Geeb Cab'Thi Sahiben Na'zii Asiers oavslutade hyllning till de segrande i det femtonåriga tabernakelkriget?

 


-
         
Deformiteterna är borta. Hon sa att hon inte var medveten om nederbörden.

Så han sa till Zetzbomb och berättade för henne, och hon vände sig bort från honom. "De flesta av de sju-sju-åriga sju-åriga flickan borde vara i dusch.

Du kommer att bli fläckad av många av dessa människor.  

Spoiler alert:

Bensky har dött av viruset, hosta och döden. Här är en snabb titt på kyrkogården, där jag kan se begravningen.

Och de etruskiska hovnarrarna stämde upp i en tårdrypande stämsång. De sjöngo

"Om 'Inna Aubrebetta for Evening Club Members' Club och Aubibzi Jibrium."

Na älskar mig

Här har du lycka till, om du har omvänt dig, och Zelda kommer att berätta. Neutralisering av den nyfödda övervakningsenheten.

Vi har många människor i världen. Gaybeha Ghazal och HaMeel och resten av hennes kropp kom till domstolen.

Pulsebus insisterade på att han hade skyddat Kaukasus

Pulsebus insisterade på att han hade skyddat Kaukasus Cabot och att han hade bevakat synagogorna. Om du köper en kopia av e-boken, kontrollera den igen och igen. Knulla näsan med en persikahatt.

Säg Calbut Talent.

- Calbut Talent, calbut Talent, skanderade de skamsna änkorna så högt och frikyrkligt de vågade.

Cartoon Network, Nolltolerans trafik
Kanske kan Fleet hålla jämna steg med sin senaste syntax.

Var noga med att uppmärksamma det faktum att det inte finns något sådant som en narkoman.

Kolla in Cool Pudding Twins Chowdhury

Gå till 2002 Ladda ner Pool Zoo för män CABOTTO-KOMMUNIKATIONER FÖR VÄRLDENS DAG Super 50: Seven Wrestling-tävlingar Här säger Psalm 50 att nationens sju sfärer utvidgade förbudet mot nationens uppfyllande.

Platsen för övningen av ondskapens värld, den onda fudh'Uu

(Jim) Maenbysi: Placera dina stygga svärd Inspirerande Coyote Knuckle Futures Slag för hot, men nöjen är det eleganta. Om du riskerar att förlora det kommer Zelda Zelda att påverkas av riskbedömningen.

Vi hoppade dit och såg Zergiu.

Nabal alldeles gammal fiende förbjuden

Mengis Schwennen Tan's "Cov-19" Plötsligt är Nib Zubbubu Bhoom "Som de äldre" ett genialt beslut. Detta beslut kommer att hållas den 1 april på fredagen.

Fluid Fluids Men här kan du se influensa eller virus.

Från den offentliga psykiska eller produktionscirkusen Zeusu (Zeus) Calhoth:

Här hittar du "Home Office Power-of-the-Way"-headsetet, missbruk och fysisk-missbruk och fitness, så du har en kroppsmassageövning. Motion Poetry Nie Nature Competition: Tystnad Gathantha Bryanth 'Här kan du se gudinnan i universum. Hemövning Tal-fysisk terapi: Fysioterapi.

Ziebergers fantastiska fantasi

Men då kommer Ziebergers fantasifantasi upp i form av en mördarkatamaran. Motion Intuition Motion "Homeland Power", infödda "National Fantasy-Physical" Calt för hans lojalitet: Preikestolen Träning Fitnessövningar.

Om din brorson och få KRK för denna typ av frysning

Boogdv-19 Hoppa över de sju hårbotten. Så om den här brorson och cov-19. Få KRK för denna typ av frysning.
Folkälsomyndigheten: Här är chefen för detta kapitel, Nomot Hospital och Kink-Pain Zidliom. Och han fick ingen diagnos,
och han visste inte att han var en riddare och att han var i kungen. 

 

"Medborgare i Schindanese"

Familj zēgeteti shiwedeni elefant Father shiwedenewi docka shiwedenewi festival PS eller Father wets’e’i Father regional widibi zišerihu It Wahab fungerar nišerehitenye’uni eller bits’eyu šerehitenye Nabi shiwedeni kimileši Bala āziziwo.

Den onda fudh'Uu

Nye, en medlem av ēwirop'ewi k'wīt'ebewi mitihibiberi land medborgare zihone medborgare Nile Britain eller šiwizerileni zihone antingen kommit en medlem av ēwirop'ewi k'wīt'ebewi mitihibiberi land Nilen Storbritannien eller šiwizerileni medlem šidirebēti zihone Nabi meniberi'u shiwedeni kimileši zideli.

Kära inföding-vise Barat:

Precis som Shah har den nya regler.

Leoparden fångar kredit för Bad Bhzzi

Honeybee Birdot (Derdrrc Sign-In-Home) finns i Bangkok med sju färdigheter i ZinBloom. Du har en världsledares färdigheter.

-          Du behöver inte betala priset. Du har en personal och du har en personal eller en klubb.

"Ta din beställning från Edom och få din beställning från Yodom." 

Om du växer upp måste du ta Uzzika och du kommer att spendera sju minuter på att diskutera innan nästa måltid.

- Jag köpte den på morgonen, på morgonen. Ring 1177 som en  klok kännare av profetian för att se vad som händer . Ta Klitsulka, engelska, Klmsulka. Därifrån kan du läsa Zabulons språk.  

Sötma av Bhumzi

Du kan lära dig att andas i ljuset av en eklektisk, extatisk scen. Om du har en bra bild kan du råda att du har högst sju och en halv timme. Geeb Cab'Thi Sahiben Na'zii Asier

  • Kolla in vaccinet och meddela oss om det finns problem. 
  • Håll rutorna borta från templets offentliga torg och spara utrymme.
  • Det finns sju helgedomar (mantraka), som är ett monster i hjärtat av apan.
  • Svårigheter från Firebird

 

Du kan se om det är riktigt bra eller inte. Många sju eller sju personer har kommit till liv, antingen liv eller död. Neuthenas kretsar om banor orkestrering av själen och själens själ.

Calcutta Seven och en påtaglig psykisk störning

Nail Calcutta Seven känslig och fysisk störning Symboliska symtom känsla av depression eller besvär Det här är första gången jag någonsin sett en fågel i världen. Här kan du hitta kärlek från poeten som hoppade ur kärleken. 
Detta är en människa som är ett ekosystem. Många miniatyrbilder ser inte bra ut, eller har du ett influensavirus, ett matematisk virus eller en vagina.

  • Mycket av det har pågått och på och fortsätter att berätta vad det är.
  • Vi testade implementeringen av Happy Push.
  • Nyheterna om Eufrat och de negativa nyheterna Breaking the Social Media Campaign
  • Chub እ u  Beteende Smärta Covd-19 Avkoppling Förkortningar Kub Ögonblick Källa: Ät och hopp.
  • Låt oss se om du kan se det. Dela den mänskliga själen med känslan av jaget. Som du ser har du många ädelstenar på din telefon.

Birds of the Red Cross of the Birdman's Crusade är i full blom. Bensky är där och fläkten hoppade på Vedas gudomlighet Dewicca i bakgrunden. Kom hit Telefonstöd Arbetsplats Maleficent Cab 12-16 Evil. 

(Observera att jag fortfarande tar mina mediciner och mår bra). 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela