Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

Mer utvandring från Sverige

Publicerad 2008-12-07 11:57:35 i Zapatistas,

Glade provokatören Jan Guillou vill i en krönika ha mer invandring till Sverige. Jättebra! Jag håller med fullständigt. Vi mäste befolka glesbygden så det blir lite fart på Ikeas lördagskassaköer tillika den svenska pengaruljangsen. Men jag är ändå oroad över balansen. Hur många mennesker ska vi ha i det här landet egentligen? 10 millioner? 100 millioner? Detta och en massa tyska läderbögar?

Lösningen tycker jag är att låta en del utvandra. Följande är mitt förslag på vilka som borde få åka till Solomonöarna med en enkel biljett, men en massa byten så att bagaget försvinner. Men på samma destination vore kul.

  1. S k patrioter, andra machos, sajentolåger och Maud Olofsson
  2. Linda Rosing
  3. Programledarn för Postkod Miljonären
  4. Gnaget
  5. Djurgårn
  6. Göteborg
  7. MFF
  8. Telefonabonnemangsförsäljare
  9. Övriga försäljare
  10. De som tilltalar med ni eller skriver ni och du med stor bokstav.
  11.  Alla som är med i Singalong, Dobidoo, Lalala och det där.
  12.  Alla missfoster som arbetar  med att producera och marknadsföra skiten.
  13. De som gör napalmreklam för schampo och bindor
  14. de flesta feminister (nej jag bara skojade, samtliga)
  15. samtliga styrelseproffs utom Percy Barnevik 
  16. Skandiabankens ledning, styrelse,
  17. Swedbanks topp
  18. Alla töntiga svenska författarsubbor som lever ett "chict bohemliv" på Södermalm och plagierar andra författare trots att de har nada att förtälja.
  19. Några av de mest människoföraktande chefer jag någonsin haft, huvudsakligen i Stockholms stad
  20. Henning Mankell (oops, han är visst där nånstans redan, skit i honom, f'resten)
  21. Göran Persson och andra som har skott sig på dig
  22. Lars Ohly för att ta en kvinna
  23. Miljörörelsen.
  24. Golfsporten, Handboll (hela sporterna) och Poker när det sänds på tv.
  25. Alla jämrans ishockeybestar och pitbullterriers samt deras ägare.
  26. Alla andra som är fulla av sig själva och såå himla viktiga och vet såå mycket och ska tala om för alla hur viktigt det är med miljön och att de är föredömen men att DU gör fel!
  27. Och slutligen, bara för att vara elak: Jan Guillou - hehe;)
Oj, vad lite folk det vart kvar här då.

Chekkon Pepe

Käre herr chefredaktör

Publicerad 2008-12-06 13:09:47 i Zapatistas,

ang Teletubbies for dummies:
Jag tackar för ett efterlängtat bidrag, ty jag har länge själv tyckt mig utröna anmärkningsvärt tydliga likheter mellan teletubbisarna och Jan Björklund. De har alla ungefär samma storlek på öronen och samma tomma glada flin som han. Den gula tycker jag mest liknar Maud Olofsson, speciellt vad gäller hur hon talar. "lalala" låter det. När kommer nästa del i serien?

Tack för ordet!
/Dan Albertson, Slite, Gotland

Teletubbies for dummies - part one: Tinky Winky

Publicerad 2008-12-06 09:56:50 i Zapatistas,


Tinky Winky, i förgrunden, är lila och den störste av teletubbierna. Påminner till sitt sätt väldigt mycket om Fredrik Reinfeldt och härstammar också från Täby. Är liksom de övriga ett magnifikt musikaliskt geni och kan spela Blinka lilla stjärna på harpa första gången han ser instrumentet. Favoritföda: tubbybröd, tandkräm, bisolvon och pepparkakor. Avgiftades 1982 på Betty Ford-kliniken tillsammans med David Lee Roth från sitt beroende av att röka australiensiska  agapaddor. Tinky Winky använder sin handväska till att utöva sitt kleptomaniska drag och sno de andra teletubbiernas grejer. 

Text: Lothar Leder

Gick ni på den här?

Publicerad 2008-12-02 09:14:51 i Zapatistas,

Gratis horse till danskar
Snart kommer vissa danska knarkare att få heroin på skattebetalarnas bekostnad.
 
- I princip kan det bli tal om en livslång behandling, säger Anne Mette Dons vid den danska Sundhedsstyrelsen till TT.


Ann Metadon heter kvinnan alltså. Det är en sån nyhet som egentligen ska ligga i pipen till den första april. Näe, hon finns nog inte. Avsändaren Sundhedsstyrelsen har hittat på henne.

Beviset är de bilder Lothar Leder kommit över. Så här hävdar Sundhedsstyrelsen att hon ser ut.


Åtminstone två av bilderna är uppenbarligen säkra indicier på att danska motsvarigheten till svenska "fundamentalistdirektoratet" Folkhälsoinstitutet kör med ljug och förbannat ljug. Ost og en Tuborg, yeah for faen!

/Chekkon Pepe
PS Fri hasch!

Tuff gammal man sprang så gott han kan

Publicerad 2008-12-02 08:56:51 i Zapatistas,


Buster Martin jobbar, super, röker regelbundet. Och han sprang (nåja, gick på tio timmar) maraton när han var 101 år gammal. "Alla som räknar hur många cigarretter de röker, eller hur många öl de dricker, ljuger. Jag bara dricker," säger Buster i en kommentar. Enligt information på Wikipedia hyses tvivel om hans ålder. Gubben ska enligt illasinnade uppgifter "bara" va 95 bast. So friggin' what?
/Eddie Scriptr

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela