Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

Näe, nu jävlar....(Chekkon Pepe is back with a vengeance)

Publicerad 2012-06-02 14:00:45 i Zapatistas,

Näe nu jävlar e jag förbannad igen. Tänkte ett tag att det vore bra för blodpumpen att  inte hetsa upp mej över småsaker. Men nu bannemej e måttet rågat.

Åter är det de jävla amrisarna som höjer mitt blodtryck. Micke Blomberg, hövding i en liten indianby på östkusten har hittat på att läsk bara ska serveras i pyttesmå buteljer. Ja, med amerikanska  mått mätt då, typ. Max en liter ska dom få dricka av cocacola och fanta och annan skit. (Ps vet ni förresten va jänkarna tjöpte ön för av indijanerna? Brännvin och glaspärlor, inget jäkla sockerbetsavkok. Apacherna och Comancherna och Siouxerna visste fan vad som var värdefull dricka; glaspärlorna gav dom te särringen, aj bet cha!).

Men varför bli rjag då förbannad? Jag dricker ingen jävla sötedricka, utom en jägermeister då och då, i trädgårn efter ett hårt pass med bilmaskinen i garaschet eller att slipa parkettgolvet medan hustrun och ungarna sitter och slappar i trejlervagnen. Eller kanske jägertee efter en repa i skidbacken.

MORE IS BETTER
Och jag schiiter i vaffan dom håller på me därborta. Jag tycker baske mej att de kan dricka mer och större glas med sockerdricka. Det är bara rätt åt dom! 

Men jag anar att detta tilltag kan komma att kopieras och tillochmed expandera. 

För även om man fortfarande får dricka mycket vin eller öl eller så på bejsbollmatcher och amerikansk slagsmålsboll så kan man misstänka att hr Blomberg kan få andra sånadäringa dumheter för sig angående rusdrycker. Eller att nån jäkla besserschmisser i den svenska "regeringen" som heter Hatt eller nåt annat larvigt i efternamn får för sig att ytterligare minimera storleken på glas för de ädlaste av drycker. 

Och knarkisarna kanske bara får röka sin rockenrolltobak i små pipor, eller skjuta i sig sitt smack lite granna. sKANTE SNUTARNA FÅ SPÖA huliganerna tillräckligt?

Prinsessan Medaljene: gör ditt jobb för fan, flicksnärta!
Skante såna därna politikerfjantarschlen få vara så stora som de låssas vara? Ska vi ha en bergränsning på egot också? Äh, dra åt helvete! Skante prinsessan Carl Philip få köra monstertruckar i sitt nyrakade anlete eller prinsesskorvan Medaljene få köpa dyra utrikiska designers kläder för mina skattepengar längre? Det är ju verkligen då som hon kommer till sin rätt, när hon ger fan i att stötta svenska appkomming disajners som kanske behöver nån som hjelper dom en bit på vägen ut i Evropa eller världen. Näe, "det är så jävla synd om mej för jag får inte köra min Maserati på Biblioteksgatan och köra på pöbeln för fort! och alla var så himla elaka mot mig så nu sitter jag med min jetset pojkvän och tycker synd om mej själv i Nju York och ni får klara er själva."

Varenda gång hon inte visar upp svenska grejer på röda torget eller röda mattan så har hon banne mej misslyckats med sitt uppdrag!! TJÄNSTEFEL! Banditer och rövhjälpare är sådana!    

Vaffan e de för jälva dubbelmoral? Skante ja få köpa storpack av ölkorv heller? Eller särringen köpa mängdrabatterade gardiner, blöjor och parfymer och sånt som hon samlar på sig heller?

Därav en ny slogan (uttal: SCHLOGÁÀN); 
 
"Protect Söderort!  Defend storpack and Martin Olsson StorcaSH."
Till Micke Blomberg i syndens näste Nju Jork: ge fan i vad dina polare där borta dricker: 
Till prinsessan Medaljene: köp svenskt, stöd svenska disajners och gör ditt jobb om du ska ha mina stålar!    

Håll käften!

Chekkon Pepe

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela