Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

Jorden kan vara sned

Publicerad 2007-04-22 17:17:18 i Skvaller,

Vet inte om jag litar på någon av alla dessa metrologfjantar alls längre. De säger att det är drivhusgaser som gjort att vädret kajkar ur lite grann samtidigt som de tror att värmeböljor i april beror på sydvindar och att vårens backlashköld som dödar av lite väl morgonpigga insekter beror på nordan i kombination med El Niño och högtryck över Grönland. Kan de inte va så att jordaxeln bara e lite sned för närvarande? Eller att solen bara langar ut lite extra energi just nu, bara för att vi behöver det? Dessutom ere välan inge problemsch med koldioxid? Vi andas ju ut skiten hela tiden för bövelen. Ge fan i å hugga ner regnskogen eller plantera lite mer blommer som kan ta hand om koldioxiden och tillföra syre. Då kanske kärringarna blir gladare också. Och lyssnar man på Vattenfall så är det ju vattenbrist för jämnan, så de kan höja priserna. Detta fast hela jäkla glaciärerna smälter så att GB blir avengsjuka och det regnar utav bara fan hela nedrans husvagnssemesterhelvetet. De verkar lixom tro att vatten inte växer på trän. Nej, tillbaka in med er i skalet, blötdjur!

Erling Haddock

Hej Erling,
Jag håller med till fullo! Som tack för det intressanta inlägget för du en rattmuff från konkade Biltema i Travmünde.
/Chekkon Pepe

Perkele vad kallt!

Publicerad 2007-04-18 17:58:38 i Skvaller,

image128
Finlands lag vann den prestigefyllda finalen i historiens första världsmästerskap i undervattensishockey. I turneringen som avgjordes i februari i år deltog lag från åtta länder. Värdnationen Österrike slutade tvåa.
Matcherna spelas i tre gånger tio minuter.

Text: Ed Scriptor
Foto: Leo Ochsenbauer

Nej nu jäävlar

Publicerad 2007-04-13 19:02:41 i Skvaller,

Läste i nåt pundhuvuds blogg om att hon är "personal eater". Asså inte en kannibal som äter upp den mindre mervärdeskapande skaran av anställda i en organisation. Mer som en personlig assistent till den med krogskräck. Och det ska folk betala för??? Har själv sedan länge försökt bli en "personal drinker" utan nämnvärd framgång trots att jag även lockat med korgkräk. Betackar mig därför för dylik dynga på webben!

Merde!
Jean Christoph Lêgume

Har ni förresten hört att Knugen har stoppat upp en kaktus i ... äsch f resten, ytterst oviktigt.

Dagens ord vi inte vill höra

Publicerad 2007-04-11 16:17:37 i Skvaller,

Proaktiv. Låter som en floskel i hygienartikelreklam. Ordet används även i platsannonser. "Du som sökande av tjänsten ska vara strategisk och proaktiv". Och det är inte för anställning på Procter and Gamble, utan för nån liten skitfirma. Vem vill vara som ett mjällschampo? Sannolikt kommer jag att pissa ner graven för alla som tar det ordet i sin mun och stillsamt och för mig själv tänka "Tyvärr, kompis".

Text: Chekkon Pepe


Känn även på ordet "ultraformula"... vad sägs igentligen om en produkt som har en "formula"?
om dess formula sedan är proactive... ja då måste man ju bara köpa, köpa, köpa!
suckelisuck, som Ned Flanders skulle sagt!
Miroslav Bohplanck

Zdrastvojte Miro!
Det är en ytterst apparabel och strategisk iakttagelse! Här får du en bild av Ned som tack för dina progenistiska och tänkvärda bidrag.
image127
/E scripterRRR

Burning down the house

Publicerad 2007-04-11 16:03:00 i Skvaller,

image125
Countrymusikern Johnny Cashs hus utanför Nashville har brunnit upp. Eller ner. Där skrev han många låtar, kanske också Ring of fire. Så Barry Gibb från discogruppen the BeeGees fick aldrig flytta in i den avlidne legendens gamla hem. BeeGees var trista. Rancid har roligare musik och frisyrer.

Läs mer och se lågorna

Text: Chekkon Pepe



Alger är livet

Publicerad 2007-04-11 09:33:02 i Travels and leisure,

En vansinnig historia når oss via medierna. Men den här gången kommer den inte från Lothar Leder, även om det kan verka så. Lloyd Godson (!) ska i två veckor leva på det syre och den näring alger ger, i en burk under vattenytan i en australisk insjö. Som tidsfördriv ska han trampa på en motionscykel, basta och titta på dvd-filmer. Jepp, verkligheten överträffar ofta bloggen.

Till Godsons blogg

Text: Ed "Ding ding värld" Scriptor



Du är själv ansvarig för att innehållet i det du publicerar följer lagar och förordningar. TYST!Se användarvi .... om du är osäker på vad som gäller.håll tjäften

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela