Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

Nu blir jag fan Amish!

Publicerad 2013-10-24 23:23:36 i Zapatistas,

Det finns en blaska som heter Wired. Dom skrev för ett himla tag sen att vi nutidsmänsjor bygger världens största maskin. En maskin som drar oerhört mycket jävla energi och som upptar många mänsjers liv tjugefyrasju. internet. Det var en dude som berättade om denna företeelse häromdagen. Det han sa fick mig att omedelbart vilja gå med i Amish. Eller i varje fall gilla dem på Fejsbok.
 
Fyfan, så deprimerande. Jag har svårt att finna ord, så ursäkta om jag låter som jag har rökt på... Men det han sa var att utvecklingen har aldrig gått så långsamt som nu och att vi nu är halvt om halvt cyborger utrustade med smartassmobiltelefoner och surfplatter och lasersvärd och cettra så vidare. Och att våra barn blir en digital generation som får en ännu mer digital generation avkomlingar efter sig och dom i sin tur och så vidare. Alla sitter runt jordklotet och petar in mer skit i ett jävla system som vi sätter för stor tilltro till. Och det gör jag med.
 
Och jag kände mig faktiskt redan jävla gammal innan jag hörde hans oreringar om hur analoga vi dinosaurier är.

Medans vi alla som jobbar med samma saker (mejla, messa, outlooka, fejsboka, kvittra, retweeta och retweeka), bara sitter och matar in en jävla massa skit in i världens största system av informationsdelning. Syfte: Navelskåderi till gränsen av avgudadyrkan. Vi loggar för fan när vi går på muggen. Och det finns appar och mojänger och skit för att kolla ditt BAJS! Du slänger ner en mätare i muggen, sätter dig och skiter och får data levererade till vår Ipad eller direkt ut i smeten som vi kallar Fejsbok och Twitter. Skit ska skit ha, sa man förr och det stämmer än. Gissa inte bajset, för it will return to you with a vengeance.

Ett system som vi redan har lagt upp på ett altare och hela tiden sitter och masturb...ja ni fattar. Allvarligt: en del tror mer på väderappens profetia än att titta ut på himlen numera. Vi litar inte på det ickedigitala och japanska män har hellre virtuella flickvänner än riktiga kärringar, vilket man kanske kan förstå. Men vissa tror mer på en Fejsbokprofil än ett pass, för det senare kan man förfalska. ÖÖÖÖHHHH??
 
Därför mådde jag dåligt och funderade hela vägen till tunnelbanan på att gå med i Amish eller hur man nu gör. Ansöka online är nog inte tal om. Hade dom stått vid Slussen i förrgår hade jag vart bortförd och det känns som om det hade vart lika bra det. Men dom hade säkert lagt ut detta påFårskvär eller nåt och Instagrammat kidnappningen eller sökt hjälp via Messing people eller nåt.

Men mest kändes det som att det faktiskt inte hade vart ett helt ogenomtänkt alternativ att krypa ner i en kolgruva i norra England och försörja sig på att spetta undan stenblock i rännan ovanför en tills man dödde av stendammslunga, kolfiberhjärna och gåslever om det bara hade gått. Men gruvan är nerlagd och jag får gå på Internetkurs och leva på AMS. Jaja.

Äh, jag hoppas på en fet jävla solstorm eller en elektromagnetisk impuls som tar bort hela jävla dyngan.
Basta går väl inte heller för det är väl uppkopplat det med.
Ajöss,
Ed Scriptor.
 PS: Amish finns till och med på Facebook. Jävla skit.
 
 

No Saffransfiskgryta for you! One week.

Publicerad 2013-10-05 20:02:54 i Zapatistas,

Tänkte skriva nåt fyndigt om hur alkohol presenteras i bloggar, men det blev bara argt, så argt att jag bara publicerar utdrag ur texten här:
 
Men vid närmare eftertanke blir det så fula ord så jag nöjer mig med följande denna dag:

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras. 

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela