Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

Samlarbild nr 147

Publicerad 2007-06-19 18:03:18 i Skvaller,

image144
Den kände ubåtsjägaren Wilhelm von Osnabrück. Tragiskt förolyckad i en tunnelbaneolycka i Hamburg 1997.
Text och foto: Ed Scriptor, Röda Havet, 1957.

Annan het ridare MIRO

Publicerad 2007-06-19 17:51:27 i Skvaller,

image140
Miroslav,
Den här kan du oxå rida. Går tack vare varma kläderna som ingår även i losschnee. Men hon bor i Forellenbach, utanför byn. Fråga efter Brigitte mit die lange Nadeln hos min kusin Birup. Han pratar bara makedonska men kan siffrorna på hundra språk. OK? Fråga också var i helvetet de femton paketen med "tvättmedel" tog vägen och säg att om han visar sitt fula tryne i norra Europa så ska jag skära halsen av hans skitiga grisansikte. Jag känner hela Rosengård och Boskapsgården, Gårdsten, Grindtorp och Gorbals. Jag blir så jävla förbannad och min schweizisk kompis Pepe har en gamal mauser han gärna vill testa med baklava på balkan. OK?!!   
Sladjan

Vår man i mesken rapporterar

Publicerad 2007-06-19 17:47:21 i Skvaller,

Tegucigalpa, tisdag.
Flera kändisar har utsatts för gasning den senaste tiden, bland annat Dolph Lundgren, som mest är känd för att han glömt bort hur man talar svenska på rekordtid. Förutom att han är en av de mest förstoppade skådisar som Stockholm har skickat till utlandet. Även ett spa i centrala Tokyo har utsatts för metangas det senaste dygnet. Polischefen i Watabishu district, Tokyo, vill i nuläget inte kommentera om händelserna har samband, men förnekar inte att Dolph åt en Bentolåda med dubbel karimoshi i närheten av spaet i måndags.
Text: Xibalba Ba'atan.

Vad hände med Endrass?

Publicerad 2007-06-07 21:03:36 i Skvaller,

Käre Lothar Leder,
Jag har ofta med stort nöje läst den tryckta utgåvan av er föredömliga skrift och efter söndagsbrunchen förnöjts av era djuplodande beskrivningar av dem tyska u-båtsflottans öden och äventyr, signerat Martin Endrass, Kapitänleutnant. Nu undrar jag om ni kommer att publicera något av detta på webben också?
Florian Gartenwachtmeister Biberkopf, Alt-Ulm

Käre Florian,
Tyvärr så har vår främsta källa, M Endrass, verkar ha blivit sjuk, så det blir nog inget med det serru.

Kolla själv som det ser ut på hans webbsida http://www.deutsche-unterseeboote.de/: Precis som gravarna över Unbekannter Soldat på gamla krigskyrkogårdar står det nåt om Unbekanntes Dokument när man går in på adressen, men (forts nedan)...

Deutsche Unterseeboote 1933 - 1945

 

Sehr geeherter Besucher, sehr geehrte Besucherin,

aus gesundheitlichen und auch zeitlichen Gründen
ist die Homepage über die Deutschen U-Boote
nicht mehr existent.

Juni 2007, M. Endraß

.... det ser ut som den gamla krigsräven inte alls funnits till efter 1944. Läs själva:
image142

Ed Scriptor sammanställde och fabulerade.

Knarkoholist. Vad är det?

Publicerad 2007-06-07 20:47:12 i Skvaller,

Många läsare har hört av sig med tips om vad de vill läsa på bloggen. Vi har tyvärr inte alltid tid att besvara era krav, dörrknackningar, hotbrev eller flåsilurensamtal personligen, men här kommer några av våra generella regler för vad vi tar upp under den redaktionella delen av bloggen. Denna gång på malayalam som talas i bland annat södra Indien.


Oops! Fel bildt. Jävla svampar. Provar igen:


*Observera att punkt 14 även gäller kakrecept.

Rolf! Här har du några av länkarna om tyska u-båtar:
U1
U2
PS. Fick du fel överrock med dig hem från Jägarn i onsdags?
Hälsar Ed Scriptor

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela