Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

Ekotokar koldioxidifierar debakelddebatten!

Publicerad 2007-08-29 16:20:58 i Travels and leisure,

image163
Artikeln har inte det minsta med kubanska cigarrökare att göra.

Nuförtiden ska ju alltsammans mätas i hur mycket miljö man förstör med det. Så nu ska jag förklara hur mycket miljö som går åt helvete av att leva. Svaret är ganska enkelt: miljön dör av att människor lever. Speciellt när vi andas, vilket är en av föresatserna för denna aktivitet.

Varje andetag (i viloläge) släpper ut en ansenlig mängd koldioxid och vi bör därför allesammans köpa utsläppsrätter för våra utsläpp (åh nej, inte sådana, metangas är fortfarande fri) enligt nedan.

Varje andetag omfattar drygt 0,5 liter luft, varav det mesta är koldioxid. Det gör vi dryga tolv gånger i minuten eller 720 gånger i timmen och så vidare. Drygt 8000 liter gravt förorenad luft släpper varje människa ut varje dygn, över tre miljoner liter koldioxidförpestad luft om året.

Jag skulle kunna fortsätta med hur alla vi sex miljarder (och en massa djur förresten, hundar, grävlingar, lemurer och till och med valar!) spyr ut koldioxid. Utan att ta med i beräkningen hur mycket alla idrottsmän och joggare (eller de som är feta och flåsar bara de ska sätta sig i bilen) bidrar extra. Eller de som har sex eller de som kommer bli så upprörda av denna text att de skriker okvädinsord om författaren i fasa och terror. Utan att dra på så stora växlar förstår några av er läsare (de andra får fråga er) att mängden koldioxid i luften.... (VåR LUFT! Som vi ska ge till VÅRa hANDiKaPpaDe bArN!!!)....ökar utav bara satan. Kolera, lindrigare former av magsjuka och vädersläpperi icke ens en gång taget i beaktande.

Ni koldioxidoffer och ekotokar som ränner runt på stan kan ju sluta andas då, himla luftförpestare. Ni förstör faktiskt den luft sOM jAg SkA GE TiLl mINa fÖRKrympta och SVAgSINTa bARn!!! Har ni tänkt på det, va??!?!? Okej, skit i att mina barn kommer att förstöra jorden ännu mer med sina nedrans bajsiga blöjor och våtservetter! Drygt 8 blöjor om dagen, per person gånger 365 dagar om året blir också en jävla massa skit! Och sopor.

Apropå avföring. Att fiskmåsa är ett bra nyord; används om chefer som kommer in på möten, skriker, sprider en massa skit ifrån sig (i form av papper) och bara drar.

När jag kommer att tänka på det är detta precis vad jag ämnar göra här. Skillnaden är att inga sanktioner kommer drabba den som skiter i att läsa mitt lilla epos. Kom bara ihåg att jag vet var du bor, sopspion!

Så jag tänker fortsätta att sälja mitt hembrända i både pet- och påtflaskor av plast. Jag tänker fortsätta att måla båtbotten på min snipa med giftig västkustfärg och åka jorden runt i jumbojet en gång i kvartalet bara för att det är så jävla kul! JAg tänker inte byta ut mitt bensinmonster till cheva mot era jäkla metanolåsnor av den enkla anledningen att BENSIN ÄR FAN SÅ MYCKET MILJÖVÄNLIGARE FRAMSTÄLLT ÄN ERA STINKANDE JÄKLA RAPSOLJOR OCH E85-dynga!!!

Håll käften, håll andan och håll undan för min Hummer! Jag skiter i miljön. Det är miljön eller jag! And I will fight it to the bitter end.

Eller med andra ord riktade till alla miljömuppar - bajs på er, jävla mos!

Chekkon Pepe

Och jag har inte ens sagt nåt om era förbenade amalgamfyllningar när ni ligger där i jorden och ruttnar era benghuven!
-Tjäften!
- Vasa? Ska du som e miljövän kremeras? Moooa*asg*aaaahahahahaaaa!!!!!

Anonyma annaler kväser offentliga rebeller!

Publicerad 2007-08-29 13:22:47 i Skvaller,

image157
Stadens ambition är att motverka diskriminering genom att införa anonyma anställningsansökningar. Man kan fråga sig om det inte är det senaste påfundet av borgarbrackornas hantlangare att decimera antalet anställda i den tärande och ofantligt stora offentliga sektorn. Vilken dubbeltydighet att Den Offentliga Staden ska anställa Anonyma Medarbetare.

Det enda sättet att motverka diskriminering i Staden är nog att införa helt anonyma medarbetare vilket Stadens lakejer sakta lyckas med. Många är de som gått hem från arbetet och aldrig kommit tillbaka. Föreslår att den hittillsvarande kannibalistiska Staden inför burkhabrukartvång på de gamla utfrusna medarbetarna. Vad de nuvarande pysslar med är det ju ingen som vet ändå.
Jag tyckte medans jag skrev texten att Det Blir Allt Roligare Att Skriva Allt Med Stor Bokstav Ju Mer Man Håller På. Es Lebe Die Deutsche GrosseBuchstabenImAnfangDerWörterSchreibung! Vive La Patrie!

Text: Jean-Achsel Lêgume, Skurusundet

Season's greetings from PNG

Publicerad 2007-08-27 15:04:25 i Skvaller,

Från Papua Nya Guinea kommer rapporter om att hivsmittade människor begravs levande för att de anhöriga ska undvika att bli smittade. Vår vänort Port Lederhosen på västra delen av PNG kontrar hövding Bigfella of Pikpoket och säger att de gräver ner folk av alla möjliga anledningar, så det där med hiv är inte mycket att bry sig om, menar Pikpoket. Bigfella har även skickat ett sändebud vid namn Sunslip Notoeslef som just innan fikat anlände till redaktionen svettig och barfota. Strax innan Sunslip utmattad föll ner på knä och dog överlämnade han ett dokument med, som han sa innan han gav upp andan, "Ett mycket viktigt meddelande till alla Norrlands reindeerfellahs" (samer enligt Wikfbipedia). Därför publicerar vi det här nedan.
image160
Ed Scrt
"Oh, skona mig min skapare från vädrets onda axelmakters förtryck. Det är för kallt. Eller för varmt. Hur som helst går jorden säkert under snart. Se bara hur det blåser och regnar. Vad ska människan göra i dessa ondskans tider? Förut var det så hett så hett och vi gick omkring i bastkjol mitt i vintern här i Norden. Nu är det bara torrt. Och lite fuktigt på vissa håll."

We just said "Hi there"!

Publicerad 2007-08-27 14:40:37 i Skvaller,

Bratwurst
Chekkon Pepe har vart på alpenländskt gardenparty och fick där höra varför bland annat Jörgen Haidler och hans frihetskämpar (A: Freedom! B: Freedom from what? A: Unfreedom!) kom till makten i nedersächsiska Gurktal-Schleimhaut. "We just said Hi there!", berättade en överförfriskad dryckesbroder enligt vad vår ständigt utsände Chekkon Pepe säger sig minnas av kvällen.
Rapporterat av en (allt fetare) Eddie "Noch ein Bratwurst Bitte" Skriptalainen
Foto: Horst Salami

Lothar är Lothar

Publicerad 2007-08-26 11:09:58 i Skvaller,

Nej, Lothar Leder är fortfarande Lothar Leder och vare sig Utklippans hamnkapten, en golfbilsfyllekörande Hollywoodkomiker, Toni "Hugh Grant" Maccaroni eller Carl Gustf. Det var staningsprogranmet Brennadott som uppt'äkte feljet i bålgen. Vij auf Lothar Leder Schreifirma tyyükher inde om denn zåmm lådzas vorra nognogn anderer auf dem INTERNET!
Länk

Snott från Stora Kultursajter

Publicerad 2007-08-18 08:38:29 i Skvaller,

Chekkon Pepe - den 15 augusti 2007 11:31
Kulturpris för dålig PR
Tack Stockholms stad för den urusla (obefintliga) marknadsföringen för Kulturfestivalen. Tack vare att alla insatser koncentrerats på Ung08 så fick jag och min familj se superbe världsmusikartisten Sergento Garcia göra ett grymt uppträdande igår kväll utan att behöva trängas med för många andra. Detta gör att ni får sensommarens Kulturpris 2007. Statyn, föreställande en enorm italiensk lammgam, är utförd i masonit och designad av Jean-Christoph Lêgume. Den kommer med ilbud när ni minst anar det. Muchas gracias!
/Chekkon Pepe

Chekkon Pepe Says:
Januari 31st, 2007 at 2:52 pm


Jag har hört en sägen om den mystiske och mytomspunne Dieselmannen (även kallad Doktor Diesel) som stoppar bränsle i munnen på en, snor ens pengar, slår en i huvudet med ett stämjärn och kastar ut flickvännens katt från balkongen på natten ibland.
Han sägs ibland härstamma från bakom Sankt Anton någonstans, ibland från Roskilde och andra gånger från Spaniens riviera.
Nu vill jag veta om han finns.
/Lothar Leder
Chekkon Pepe Says: mars 28th, 2007 at 2:56 pm Kan nån hjelpa til nurå

Leave a Reply

Name (required)

Mail (will not be published) (required)

Website


Stenhård salsapajsare förgör Eken i kväll

Publicerad 2007-08-14 16:07:25 i Skvaller,

image156
La musica muy attrativa en el piazza di Giovanni Adolfo, (Estoccolmo 14 de Agosto 2007), a las siete e media. E gratuito tambien. Simultanamente interpretado al Tedesco de Südbayern en el "Text-tv", pagina 412.
Hoy me voy!
Palabras: Xibalba Ba'atan

Håll utkik efter Alpenlands svar på Sgto G, Kapitän Wanker, mannnen som gav punkpolka en schnurrbart. Nytt album ute i  höst!
/Ed Scriptor

Finally a nais lettah from Terry, he is de man meking my day!

Publicerad 2007-08-14 15:55:54 i Skvaller,

Subject: House Breakin... (this made my day)
   
A man breaks into a house to look for money and guns. Inside, he
finds a  young couple in bed. He orders the guy out of bed and ties him to
a  chair. While tying the homeowner's wife to the bed the convict gets
on  top of her, kisses her neck, then gets up and goes into the
bathroom.

While he's in there, the husband whispers over to his wife:

"Listen, this guy is an escaped convict. Look at his clothes! He's probably
spent    a lot of time in jail and hasn't seen a woman in years. I saw how
he kissed your neck. If he wants sex, don't resist, don't complain...
do whatever he tells you. Satisfy him no matter how much he nauseates
you. This guy is obviously very dangerous. If he gets angry, he'll kill
us both. Be strong, honey. I love you!"

His wife responds: "He wasn't kissing my neck. He was whispering in
my ear. He told me that he's gay, thinks you're cute, and asked if we
had any Vaseline. I told him it was in the bathroom. Be strong honey. I love you, too." 

Vultures only fly with carrion luggage.
Terry Smith
130921-103

Nya terrorplaner grusades av amerikansk polis

Publicerad 2007-08-04 14:03:37 i Skvaller,

image152
Nya försök till terrorattentat har omkullkastats av det amerikanska rättsväsendet. Det rapporterar en sommarvikarie på Dagens Nyheter som har kommit över tidningens hemsida. Sanningen är den att en jättekokosnöt som upptäcktes nära en lyxkryssare har givit upphov till ett enormt ramaskri bland redare i USA.
Läs mer

Viktig uppgift till alla sommarlediga läsare!

Publicerad 2007-08-03 18:10:38 i Skvaller,

För den som är ledig men ändå vill göra någon nytta har vi fått in ett uppdrag från Kustbevaukningen i Skaune. Följ länken och titta på vilka båtar som kör runt utanför Skaunie och Bleijkinge. Lank

OBS! Om du ser båtar som håller på att kollidera, så kontakta genast larmtjänsten eller kustbevakningen i Skaunije eller Bleijkinge och ange koden: "Jag har nyss druckit en flaska medvind."
image153

Nyligen var det mycket kritiskt vid inloppet till Karlskrona, men tack vare hamnkaptenen på Utklippan, Lelle Rovin (utnämnd till årets Lasse Kongo), kunde en katastrof av osedvanliga mått undvikas.

Här e en bild också för dig som av religiösa eller medicinska skäl inte vill titta på lajvbilder, men den uppdateras sällan så det händer inte så mycket.


Mycket spännande faktiskt,

Txt:Ed Scr

Sommarens Lasse Kongo utsedd - Grattis Utklipps-Lelle

Publicerad 2007-08-03 17:48:41 i Skvaller,

image150
Lennart Rovin är hamnkapten på Utklippan i Blekinges ytterskärgård. Uppdraget innebär att Lennart, eller Lelle som vi vill kalla honom, ska hålla koll på nyanlända båtar i hamnen. Men han (på bilden med fruntimmer av okänd art) håller också speciellt koll på om det blåser Brännvind i kajutan på nyanlända fartyg. Som tack för en extra stor påse bullar för Ylvas och den perverse lundatrubaduren Niklas snapsar i somras utnämner vi Lelle till sommarens Lasse Kongo. Men vi undrar var den polska kavalleriofficersuniformen tatt vägen. Följ länken till ett mer städat reportage om Utklippan, den svenska hembränningskulturens sista utpost mot kontinensen.  

Läs mer 

Text: Xibalba Ba'atan

som osså vill ha brennvind eller åtminstonde en flaska medvind i seglen.

Auf Wienerschnitzel Herr Matpirat!

Publicerad 2007-08-03 17:37:27 i Skvaller,

image133
Schnitzel-Stephan Baumgartner, 43, har blivit tagen av polisen. Den arbetslöse tyske lastbilschaffisen åkte dit efter att ha ätit schnitzel och korv till ett värde av 30.000 kronor utan att ha betalat en enda pfennig för kalajsen runt om i Berlin. Det rapporterar världsmedier i dag. Vad han får för mat under sitt ett och ett halvt år långa fängelsestraff förtäljer inte historien. Inte heller bifogas bilder på den 160 kilogram tunge Stephan. Gut gearbeitet, mann! Jetzt erwartet nur Knastwurst!
Text: Edward Falaffel
Links

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela