Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

I repris Vi avfärdar del 2

Publicerad 2012-12-08 16:09:30 i Zapatistas,

KULTUREN

För det första.
Rödvinsdrickande kultursubbor och fjantiga kulturstroppar. De som tar del av kultur är fan i mig inte kloka. De ser dessutom ut som Claire Wikholm allihopa. Utom männen. De ser ut som fan. Det enda bra me vernisacher e salta pinnar och vin!

För det andra.
Vad ska kultur vara bra för? Är det någon som har tänkt på vad mycket bra man skulle kunna göra i stället för att lägga tid, möda och surt förvärvade slantar på vegetabilisk palestinamaskerad och pingvinbalett. Kunde de inte göra något åt världsfreden i stället? Eller hjälpa lodisarna å sälja Sittation Stockholm åtminstonde? De ser ju också för bedrövliga ut där de vinglar runt och leker kolportörer.

För det tredje.
Kulturskribenter. Till och med konstnärerna och skådisarna håller ju med.

För det fjärde.
All kultur är bara EN LAM URSÄKT FÖR ATT FÅ DRICKA VIN! Drick vin på en gång i stället. Klipp er, skaffa ett jobb och skit i det dära larvet!

För det femte.
Kultur betyder faktiskt också en ansamling av bakterier eller annan styggelse som inte är till något bra alls för någon endaste människa.

För det sjätte.
Har kultur någonsin gjort någon människa glad? De som gör kultur går ju bara omkring och lider och blir refuserade. Fast de flesta verkar vilja det. Eller så knarkar de ihjäl sig, det vet man ju.


Men när de dör så blir de kända och rika, fast då har de ju ingen glädje av det! Och så blir tavlerna dyra som fan så man inte har råd å köpa en Flaska Medvind ens.

Eller så snor nån Vrålet eller vad tavlan heter och helt plötsligt e hela jävla samhället i uppror bara för att nån har tillförskansrat sig en träram med tyg och lite färger på som man hade kunnat göra bättre själv.

Medans den som har köpt tavlan för sina surt förvärvade slantar blir utfattig. Eller så blir Försäkringsbolaget skyldig att betala. Och kan någon tala om för mig vad de har gjort för ont?

Eller så gör de så jämrans sorglig kultur att kärringarna bara börjarböla på bussen eller gråta ut i morgon-tv och Expressen och massa skit!!!

Nej. Nu jävlar blir jag förbannad. Hela jävla kulturen kan fara åt helvete! 


Håll tjäften!

Chekkon Pepe

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela