Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

Läsaromröstningen avgjord -

Publicerad 2007-01-18 18:01:36 i Miljö och säkerhetspolitik,

Vår läsaromröstning har avslutats och det går inte längre att skicka in några svar. Tack för alla fina svar och förslag om hur vi kan göra Sverige trevligare att bo i. Här är de populäraste förslagen.

10. Sänd TV4s program förkväll där kärringar med prematurklimakteriesyndrom sitter och babblar klockan 04.15 på natten. De har inget att komma med och skulle göra sig bra som sömnpiller för den som redan tröttnat på att titta på MASH och TV-shop.

9. Ge politikerna sparken. Inför folkstyre.

8. Okej, allsvenskan är ändå så trist så spela på vintern då. Så kan vi andra åtminstone skita i att ta ut sommarsemesterdagar för att gå på match.

7. Satsa hårt på att återuppliva Folke Pudas så vi får nån att skratta åt. Vi vet att Lars Leijonborg har sparat hans hjärna i en frigolitbox på vinden.

6. Höj priset på allt som har med golf att göra och ge till något nyttigt. Som att bygga ordenklia motorvägar i hela Sverige.

5. Inför obligatorisk undervisning i Schwyzerdytsch från lågstadiet.

4. Inför ett omdöme om alla elever i skolan som de skriver om varandra. Vem som skriver om vem kan man lotta fram. Så smutsar de inte ner gatorna med sina årsböcker eller klottrar i sina fina studentmössor. På det sättet kanske någon mer än VHS läser deras avgångsbetyg.

3. Höj skadeståndsbeloppen i Sverige med 500 procent överlag så kan vi utrota akademikerarbetslösheten bland jurister i varje fall.

2. Avskeda alla onödiga chefer i alla sektorer. Olja in dem, rulla dem i tjära och sätt dem i omskolningsläger i Skåne eller annan gudsförgäten plats.

1. Förbjud rasistiska skåningar att tala sitt språk offentligt. Översätt alla andra skåningars tal och låt textremsan rulla simultant på Utbildningsradions text-tv sidan 312.

Sammanställt av Chekkon Pepe

Kommentarer

Postat av: Hans

Publicerad 2007-01-24 23:38:08

Rolig läsning!

Helt klart att det förekommer för lite komik bland svenska bloggar. Men det här var ju trevlig läsning.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela