Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

Det kom ett brev...

Publicerad 2007-01-04 10:30:07 i Skvaller,

130921-59
Det kom ett brev. Eftersom det trasslade in sig när vi scannat in halva återger vi texten här nedan. /Ed

4 janv. 07

 

Objet : Växthuseffekten/The Greenhouse effect

Distriktsåklagaren Österåker

Käre Hr Distriktsåklagare,

Det har kommit till min kännedom att flera kända personer ur samhällets alla skikt ingår i en komplott. USAs f d vicepresident, flera kända svenska meteorologer och ett antal s k dokusåpakändisar ingår i sammansvärjningen.

Denna består i att tuta lögn och förbannelse i folket, inte bara i Sverige.


I korthet går indoktrineringen ut på att hjärntvätta människor till att tro att vår sista stund är kommen för att vädret är dåligt.

Men växthuseffekten för mycket gott med sig. Jag var vid stranden idag och mätte temperaturen på badvattnet. Fem grader!!!! Fy fan så kallt. Min hund frös svansen av sig så den har vi fått amputera. Och så gnäller de över att det inte är ännu kallare. Fy fan asså.


Eller så påstår upprorsmakarna att korallreven kommer dö ut. Vilket jäkla nys. Om det blir varmare kommer vi få fler korallrev längre norrut. Och söderut. Mot polerna i varje fall.

Själv skulle jag yrka på evigt bastubadande i 100 grader. Med olja. Ni kan ju kalla det spa så låter det bättre.



Nåväl. Om det behövs bevis kan jag skaffa fram några. Jag tror ni förstår. Hör av er till mig om något är oklart.



Vänlig hälsning.



Jean-Christoph Lêgume

Avfallsbacken 19, 11128 SWEDEN



Kommentarer

Postat av: Petra

Publicerad 2007-01-04 10:56:30

haha! varför får inte jag såna braev =)

Postat av: Miroslav Bohlplanck

Publicerad 2007-01-05 14:58:47

Humbug! *fnys* det finns inget som heter växthuseffekten (greenhouseeffect). Undertecknad fick nyligen in bildbevis (se länk) på detta från en anonym källa stationerad hos institutionen H.O.N.A. (Hägerns Oberoende Nyhets ateljé). Efter omtvistad analysmetod, bestående av 750ml starkt bordsvatten, ser vi här att det istället rör sig om "the Greengrasseffect" - med vilket menas att dom individer som bedömmer ett glas som "halvfullt" istället för "halvtomt" upplever att gräset ÄR grönare just där dom själva befinner sig. Detta resonemang får ju stöd av att det bara är insnöade forskare, diverse-"loger", politiker (som tillome har sitt glas "helfullt") samt andra överbetalda tyckare som beivrar de påstådda fenomenet. Sumering: tror inte vår stund är kommen... den må vara kommen för dom som har halv- eller helfulla glas, men vi övriga kan nog i lugn o ro fortsätta med skogsavverkning och exploatering tills gräset blir hysteriskt onaturligt GRÖNT!

http://www.taxonmc.se/arx/hansiandi.jpg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela