Katastrophenauskunft, GmBH

Alles total katastrophal. För allt det tyska i tillvaron. Inhaber: Florian Neureuther.

SR - musikindustrins PR-kanal

Publicerad 2006-11-03 10:56:27 i Marknadsföring,

 

Öppet brev till er blodsugande lakejer och djävulens skökor på all världens skivbolag, samt de så kallade ”musiker” som säljer kopieringsskyddade skivor.

Vi slutar nu att gratis marknadsföra er smörja!


Jag är en ivrig musikkonsument som med detta brev vill tacka för visat intresse. Jag måste dessvärre tacka nej till er förfrågan om att gratis marknadsföra era produkter.

Jag har nyligen vart i kontakt med ledande upphovsrättsjurister som arbetar på uppdrag av Sveriges Radio, de största tv-kanalerna och kan avslöja att samtliga överväger att sluta ge er gratisreklam genom att spela er musik i etern utan ersättning.

En anonym källa (med insyn i bl a STÜMs verksamhet) har tipsat mig om att dessa i stället kommer att fakturera er för marknadsföring och detta varje gång en av era låtar spelas.

 

Däremot kommer alla utgivare av tidningar, broschyrer, pamfletter och andra trycksaker genast att med digital spårning fakturera alla läsare av dessa alster och från dessas mobiltelefonnummer dra en kostnad på fem kronor, vilka tillfaller upphovsrättsägaren, d v s fotografen.

Med hjälp av ny teknologi har det blivit möjligt att inkräva denna kostnad varje gång nämnda människa bläddrar i en tidning. På webben sker det som bekant redan.

Bör nämnas att förhandlingar pågår i dagsläget med samtliga textförfattare, illustratörer, layoutare om samma avtal.

 

/Eddie the Raptor

 


PS: "Musiker" som hemfaller åt att kopieringsskydda sitt material har inte bara grävt klart sin egen grav ekonomiskt eftersom man inte kan marknadsföra deras produkter genom samlings-cd till kompisar. På sätt och vis känns det här rätt så bra. Jag kan förtälja att dessa "musiker" kommer även tvingas att fornikera med djävulens vedervärdigaste avföring åtminstone tills IK Frej vinner SM-guld i fotboll. P Jössel från Halland har alltid stulit det mesta av "sitt" material själv. Det vet alla och jag tror jag kommer bli stämd för detta men det bevisar i så fall bara att jag har rätt. Dessutom kan var och en själv avgöra vilken musik som håller högst kvalitet, den som inte kopieringsskyddas eller den som gör det.

Kommentarer

Postat av: Bosse Andersson

Publicerad 2006-11-03 16:37:55

Hej,
Vill bara meddela att vi på El-tvåans fackförening i Ödeshög uppmanar våra medlemmar att installera trådlöst billingsystem i varenda hushåll där vi satt upp armaturer. De jävla snåljåparna kommer att få betala dyrt för att sätta på och stänga av TV, dammsugare, mikrougn och släcka lyset.

Bo G Andersson
vice pressident
Elektriska förbundet avd 2,
Ödeshög

Postat av: Hassan

Publicerad 2006-11-03 17:48:59

Vem är du, kan du inte skriva under med ditt namn så man vet vart man ska skicka brevbomen?

Postat av: Georg

Publicerad 2006-11-03 17:50:04

Hi, I'm George, who is this speaking in my head?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lothar Leder

Redaktionen på Lothar Leder Schreibenfirma AG består av: Josef Fritzl, Natascha Krampus, Lothar Leder, chefredaktör, f d u-båtskapten i schweiziska flottan, o ansvarig utgivare. Pablo Morales, dansk-mexikansk före detta barföreståndare och mellanviktsboxare. Ed Scriptor, amerikansk f d Vietnamkorrespondent och sportkommentator, även duktig hårdrockstrummis. Rogert Nudel, inrikeschef och sekreterare för autistisk desinformation. Sigurd Mazarin, häcklare, reporter och korrekturläsare, ofta dagbefäl. Xibalba Ba'atan, vår religiöst bevandrade och hallucinogent intresserade korrespondent i Centralamerika. Chekkon Pepe, politisk rådgivare, hembrännare samt tidigare Europatrea i den sorbiska nationalsporten Kegeljodln. Samt ett antal frilansande skribenter, bl a den tyrolske frihetskämpen Sepp Innerkofler som får jobba här så länge han inte tjatar om att ismannen är ett fuskarbete från Kaiserliche Staatsoper i Innsbruck. Vi stöder gammal punk, nya former av rävjakt och återinförandet av all sorts prygel lite här och där. Mest där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela